GOSTINSKI PICA PULTI

Pri hladilni opremi je poudarek na tem, da se popolnoma prekinejo toplotni mostovi, zato so tudi minimalne toplotne izgube. Pri vratih hlajenih pultov so ogrevani robovi proti kondenziranju, s tem tudi istočasno preprečimo nastajanje plesni na tesnilih.

Hladilne predale izdelujemo v višini steklenice piva, tako, da jih gre v en predal 32. Vodila so teleskopska in je možen popolen izvlek predala. Na sprednji strani  pri točilnih pultih je surova iverica ali panelka in se priporoča, da ne seže do tal. V primeru kakršnega koli vzroka, da se fasada zmoči, voda ne pride v stik z lesom.

Iz delovne strani izdelamo cokel iz inoxa, da smeti ne ostajajo pod pultom, iz fasadne strani pa po želji kupca. Običajno uporabljamo R.F. pločevino debeline 1 mm, lahko pa tudi 1,5 mm. Termperaturno območje hlajenja je +3 do +10 stopinj C, za zmrzovanlne pulte pa do - 17 stopinj C. Sušenje kondenčne vode je avtomatično.

Vgrajujemo samo digitalne termostate z displeji.  Hladilna telesa za pijače so dinamična, za živila pa vgrajujemo uparjalnike z mirnim hlajenje, da se živila ne sušijo. Za izolacijo uporabljamo styrodur debeline 40 mm, pri hlajenih nadgradnjah pa poliuretansko maso.

Izdelujemo tudi hlajene pulte z vrati s termopan stekli in osvetljenimi boxi.

Referenčni objekti

  • Ajdovščina
  • Brestanica
  • Celje
  • Dekani
  • Divača
  • Dobova
  • Dobrovo v Brdih
  • Domžale
  • Grosuplje
  • Idrija
  • Izola
  • Kočevje
  • Koper
  • Kranj
  • Krško
  • Ljubljana
  • Maribor
  • Novo mesto
  • Padna
  • Pivka
  • Postojna
  • Ptuj
  • Sežana
  • Slovenske Konjice
  • Šentjernej
  • Trzin
  • Velenje
  • Zagorje ob Savi
  • Proizvodi: Gostinska kuhinjska oprema
  • Proizvodi: Gostinski pulti
  • Proizvodi in ostalo: - Mobilne kuhinje - Talne rešetke - Pomivalna korita - Gospodinjske kuhinje, ...