Home » Gostinski retro pulti

Gostinski retro pulti

Gostinski Retro pulti za bare in gostilne

Ob naročilu točilnega pulta-šanka stranka lahko naroči tudi retro pult, v katerega vgradimo vse ostalo kar ni bilo mogoče vgraditi v šank. Lahko je tudi hlajeni retro pult, z največkrat vgrajenim kompresorjem ali ločenim. V hlajeni retro pult so lahko vgrajeni boxi s termopan steklom in razsvetljavo. 

IMG_0625_JPG_1280x1024_upscale_q85

Pri hladilni opremi je poudarek na tem, da se popolnoma prekinejo toplotni mostovi, zato so tudi minimalne toplotne izgube. Pri vratih hlajenih pultov so ogrevani robovi proti kondenziranju, s tem tudi istočasno preprečimo nastajanje plesni na tesnilih.

Za izolacijo uporabljamo styrodur debeline 40 mm, pri hlajenih nadgradnjah pa poliuretansko maso. Hladilne predale izdelujemo v višini steklenice piva, tako da jih gre v en predal 32. Vodila so teleskopska in je možen popolen izvlek predala.

Na sprednji strani pri točilnih pultih je surova iverica ali panelka in se priporoča, da ne seže do tal. V primeru kakršnega koli vzroka, da se fasada zmoči, voda ne pride v stik z lesom. Iz delovne strani izdelamo cokel iz inoxa, da smeti ne ostajajo pod pultom, iz fasadne strani pa po želji kupca.

Običajno uporabljamo R.F. pločevino debeline 1 mm, lahko pa tudi 1,5 mm. Temperaturno območje hlajenja je +3 do +10 stopinj C, za zmrzovalne pulte pa do -17 stopinj C. Sušenje kondenčne vode je avtomatično. Vgrajujemo samo digitalne termostate z displejem.

hlajeni-retro-pult-iz-sejma-gastexpo-2020

Hladilna telesa za pijače so dinamična, za živila pa vgrajujemo uparjalnike z mirnim hlajenjem, da se živila ne sušijo.

Potrebujete ponudbo?

kgo-logo-r3

Pokličemo vas nazaj

Hitre povezave

  • Reference

  • Program

Stopite v stik

+386 41 758 218

  • Delovni čas:

  • 7:00 - 15:00

  • E: pavel.stangar@siol.net

Scroll to Top